Mizon


Koreansk hudvård så kallad K-beauty som etablerat sig rejält i skönhetsvärlden och har blivit trendigare än någonsin. Det sägs att koreanerna är hela 10-25 år före oss Européer i utvecklingen av effektiv och naturlig hudvård.

Mizon är ett av Koreas mest eftertraktade skönhetsvarumärken, som grundades av ett team av de mest begåvade forskarna och hudvårdsspecialister i landet. Koreansk hudvård är mer naturlig och har mycket färre tillsatser än Europeisk.

Innehållet i Koreanska produkter är mycket koncentrerat. Det är ett serum som heter ”hyaluronsyra” där du kan förvänta dig 30-50% hyaluronsyra eller mer.

Snigelslem är en otroligt populär ingrediens i K-beauty då den gör underverk på problemhy och har en förmåga att läka. Ibland kan produkten innehålla upp till 90% snigelsekret. Just snigelsekretet som Mizon använder i sina produkter utvinns i snigel-vänliga laboratoriemiljöer där sniglarna får röra sig fritt, inga sniglar kommer alltså till skada.

Mottot hos Mizon är att reducera risk för hudirritation genom att hålla kompositionerna så enkla och rena som möjligt samtidigt som användningen är smidig, utan att kompromissa med kvalitén.

Mizon är särskilt känt för sina superfuktande sheet masks och reparerande snigelslemskrämer.