Art Lash- ögonfransserum

295 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Volym 3 ml

Om Produkten Det innovativa 4D Nutri Lash ™ -komplexet använder en kombination av nya generationens ingredienser för en spektakulär ökning av ögonfransarnas volym, längd, tjocklek och styrka. 

Bimatoprost är en förening som anses vara en av de mest effektiva ögonfransvaxstimulatorerna, som utökar aktiv hårväxtfas. 

Biotinoyl Tripeptide är ansvarig för att förstärka ögonfransarnas fibrer och hjälper till att de enskilda fransarna växer tillbaka starkare och mycket tjockare.

 Granatäpplextrakt återfuktar ögonfransarna, stärker och skyddar deras färg. Som en konsekvens är ögonfransarna betydligt längre, hälsosammare och tjockare.

• Utvecklad med hjälp av avancerade medicinska tekniker.

• Maximal ökning av ögonfransarnas längd, volym och tjocklek.

Användning Applicera på övre ögonlocket och ögonbrynen. Applicera en gång om dagen, helst på kvällen.  För att bibehålla effekten applicera 2-3 gånger i veckan

Ingredienser Aqua, Propanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Biotinol, Tripeptide-1, Punica Granatum,  Fruit Extract, Panthenol, Bimatropost, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzonate, Potassium Sorbate.